Inner - Flow
(Nieuw) Begin!
Dit bied ik aan
Tarieven
Flow-armband
Nieuws & Data
Over mij
Contact
Links
Praktijk voor Energetische Coaching
Over mij

 

Mijn naam is Lilian van Vlijmen-Faro en ik ben de trotse eigenaar van Inner-Flow; praktijk voor Energetische Coaching. Deze praktijk is niet 'zomaar' onstaan; Een aantal jaar geleden werd ik getroffen door ME/CVS. Ik had van alles geprobeerd om mij beter te voelen (zowel regulier als alternatief) maar niets gaf voldoende resultaat. Ik wist dat er iets moest zijn wat mij kon helpen, ik wist dat ik het alleen nog niet gevonden had. En toen kwam ik 'toevallig' (bestaat toeval?) in aanraking met de Jassentechniek. Ik ben de workshop gaan doen en ik knapte in een snel tempo op. Na niet al te lange tijd kon ik mezelf ME/CVS-vrij noemen en kon mijn rolstoel de deur uit.

Het enige wat ik na de workshop hoefde te doen was mij over te geven aan de natuurlijke stroom van het leven en er op vertrouwen dat het leven mij die dingen brengt die mij voeden (dit leer je tijdens een Jassentechniek Consult/Workshop). Vanaf dat moment ging het allemaal heel snel. Ik kreeg de mogelijkheid om de opleidingen tot Erkend Jassentechniek Therapeut te volgen en mijn eigen praktijk te starten. Nu kan ik weer datgene doen waar mijn talent werkelijk ligt;

Mensen laten zien wat het leven hen kan bieden!

Sinds 2015 ben ik in het bezit van een CRKBO-geaccrediteerd diploma voor Holistische Stoelmassage wat een waardevolle aanvulling is aan mijn praktijk.


Lilian van Vlijmen-Faro

Jassentechniek Therapeut                     
Jassentechniek Master
Jassentechniek Healing Therapeut
Holistische Stoelmassage
Audio Balance!
Reiki 1 & 2
Basis Voetreflexologie
Tachyon Energie